De begeleiding voor 2020!

Waaronder in ieder geval Janna, Anna en Anne!

Gaat het jou lukken om die namen uit elkaar te houden?? Je kan hieronder alvast even oefenen! 🙂

Anne

Hoi!

Ik ben Anne, 19 jaar (tijdens het kamp word ik 20🎉) en studeer internationale betrekkingen aan de RUG. Ik woon daarom ook in Groningen. Naast mijn studie geef ik bijles aan middelbare scholieren en maak ik foto’s voor mijn studievereniging. Ik ben drie keer eerder als leiding mee geweest op kamp en drie keer ook als deelnemer zelf. Ik weet daardoor inmiddels wel aardig hoe het kamp in elkaar zit, maar dat maakt me niet minder enthousiast om dit jaar weer mee te gaan. Afgelopen keren waren onwijs gezellig, en aankomend kamp wordt daar vast en zeker weer een herhaling van. Hopelijk zie ik jou dit jaar ook in Holwerd!!

Tot dan!

Mike

Hey!

Ik ben Mike. Ik ben 19 (eenmaal op kamp al 20) jaar oud. Ik studeer Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener. Hierbij leer ik met verschillende doelgroepen om te gaan en ze te begeleiden in hun weg naar zelfstandigheid. Daarnaast ben ik voetbaltrainer en coach bij de jongens onder 15. Dit is de 4e maal dat ik mee ga als kampbegeleider. Ik ben zo'n 3 à 4 keer mee geweest als deelnemer. Ik hoop zo veel mogelijk van jullie te zien komende zomer en dat we er samen een fijne week van maken.

Tot snel!

Wybe Kor

Hey,

Mijn naam is Wybe Kor en op moment van het kamp ben ik 19 jaar. Dit jaar is alweer mijn derde jaar dat ik mee ga als begeleider. Momenteel doe ik de opleiding MBO Life Sciences. In mijn vrije tijd besteed ik mijn tijd vooral aan sporten. In de winter ben ik vooral aan het voetballen en in de zomer besteed ik de meeste tijd van het weekend aan kaatsen. Ook vindt ik het erg leuk om met mijn vrienden op pad te gaan. Ook dit jaar heb ik er weer veel zin in om een kleine week naar Ameland te gaan. Hopelijk zie ik jou en jou vrienden en vriendinnen op de pier in Holwerd om er weer een fantastische week van te maken!

Durkje

Heyhoi!

Ik ben Durkje, 20 jaar en tweede jaars Toegepaste Psychologie studente. Dit jaar ga ik alweer voor de 4e keer mee als kampleiding. Na zelf 4 keer mee te zijn geweest treed ik nu ook in de voetsporen van mijn vader Meile die 9 jaar geleden het kamp mee heeft helpen opzetten en ben ik dan ook vanaf het begin betrokken geweest. Naast het zomerkamp heb ik ook altijd andere actieve activiteiten georganiseerd voor de jeugd in Jorwert (Friesland) Maar ben ik tijdens mijn studie vooral bezig met de mentale gezondheid van kinderen. Ik zet me graag in met en voor kinderen en als leiding is het kamp elk jaar weer onvergetelijk leuk. Ik kijk er ook dit jaar weer ontzettend uit naar alle verhalen die we aan de eind van de week mee naar huis kunnen nemen.

Samen met jou hoop ik ook dit jaar, een week lang veel lol en plezier te maken. Dusss meld je snel aan en tot op de pier in Holwerd! Joe joe

Doeke

Hallo allemaal!

Ik ben Doeke en ik woon in Hilaard. Ik zit op dit moment in mijn laatste leerjaar van de opleiding leraar aardrijkskunde en volg deze opleiding met veel plezier. Naast mijn opleiding ben ik werkzaam als teamleider bij de Albert Heijn en ga ik graag op reis of er op uit met mijn vrienden. Vorig jaar ben ik voor het eerst mee geweest op kamp. Ik vond het onwijs gezellig en wil daarom dit jaar voor de tweede keer mee. Ik heb er in ieder geval weer ontzettend veel zin in en hoop jullie allemaal te zien 13 juli!

Sander

Hoi!

Ik ben Sander, 23 jaar en ik studeer op dit moment Landschapsgeschiedenis aan de RUG. Ik woon daarom ook in Groningen. Tijdens mijn vorige studie Sociale Geografie en Planologie heb ik geleerd voor leraar aardrijkskunde, dus als je in juli nog niet zat bent van school regelen Doeke en ik met alle liefde wat (aardrijkskunde) huiswerk voor je! Als ik niet aan het studeren ben ga ik graag leuke dingen doen met vrienden en/of films kijken. Vorig jaar ben ik voor het eerst als begeleider mee geweest en dat vond ik geweldig, toch heel erg jammer dat ik zelf nooit mee geweest ben als deelnemer... Ik hoop zoveel mogelijk van de groep van vorig jaar weer terug te zien deze zomervakantie en ook weer heel veel nieuwe gezichten te zien, we gaan er weer een geweldige week van maken! 

Meld je snel aan en tot 13 juli! 

Anna

Hi!

Ik heet Anna, ben 21 jaar en kom uit Amsterdam. Ik studeer en woon in Groningen en zit in mijn derde jaar Internationale Betrekkingen. Ik geef daarnaast EHBO les op basis- en middelbare scholen, dus kom maar op met alle blaren en splinters! Ik doe dezelfde studie als Anne en ben zo bij het kamp gevraagd. Dit wordt mijn eerste jaar als leiding en heb er superveel zin in! Ik spreek (nog) geen fries (zoals een aantal van jullie wel doen) en hoop het graag van jullie te leren!

Tot Juli!

Janna

Hoihoi!

Mijn naam is Janna, ik ben 20 jaar oud. Momenteel studeer ik docent Gezondheidskunde en Welzijn aan NHL Stenden. Naast mijn studie werk ik als servicebaliemedewerker bij Poiesz, en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen te gaan afspreken of om er een dagje op uit te gaan. Zelf heb ik een tijdje gewoond op Ameland door mijn oude studie allround schoonheidsspecialiste, dus ik ken het eiland erg goed. Zelf ben ik 2 jaar mee geweest naar Ameland en dit wordt mijn eerste jaar als kampleider!


Ik heb er super veel zin in, en ik hoop dat we er met z’n allen een gezellige week van kunnen maken. Hopelijk zie ik je snel bij de boot naar Ameland!


Tot dan!