Zomerkamp 2024

Wat leuk dat jij je wilt aanmelden voor de enige echte 14e editie van het Blierherne Zomerkamp! Van 29 juli 2024 t/m 2 augustus 2024 gaan we weer met zijn allen naar Ameland!

We stappen op de boot over:

0 dagen 0 uren 0 minuten 000 seconden

De reguliere inschrijving is geopend!

Je kunt je onder aan deze pagina inschrijven! Vol = Vol

Let op: De aanmeldingen zijn voor dit jaar heel snel verlopen! Nog maar een paar plekken beschikbaar! Last minute mee? Schrijf je snel in of mail ons en informeer naar de mogelijkheden!

Algemene info

De boottijden zijn nog onder voorbehoud van wijzigingen in de dienstregeling, maar we vertrekken in principe op 29 juli 2024 om 11:00 uur met de boot richting Ameland. Op 2 augustus gaan we om 13:30 weer met de boot richting Holwert.

Spam

Het is gebleken dat onze mails soms in de spam belanden, het is daarom goed uw spam-folder regelmatig te controleren en uiteraard contact met ons op te nemen als u niets van ons (lijkt te) horen.

Prijs

De prijs van het Blierherne Zomerkamp van 2024 is 199 EURO tijdens de reguliere inschrijving. Tijdens de voorinschrijving (lopende t/m 31 decemer 2023) kunnen we vijf procent korting bieden en geldt een (afgeronde) prijs van 189 EURO. Direct betaling is niet nodig (wel mogelijk), na inschrijving dient u vóór 1 juli 2024 het volledige bedrag te hebben voldaan.

Als je je hebt aangemeld tijdens de voorinschrijving hoef je je niet nog een keer in te schrijven tijdens de reguliere inschrijving.

Voorwaarden

Voor de voorinschrijving en de reguliere inschrijving gelden dezelfde voorwaarden, alleen de prijs verschilt. Je kunt je dus bijvoorbeeld zonder opgaaf van reden weer afmelden, ook met een aanmelding tijdens de voorinschrijving, mits voldaan aan de geldende voorwaarden. Bij het afmelden van een voorinschrijving vervalt in principe het recht op de vijf procent korting.

Vragen

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht! Zie onze contactpagina of veelgestelde vragen.