Leiding

Hier zie je welke leiding meegaat met het zomerkamp van 2023…

Al heeft nog niet iedereen zijn verhaaltje ingestuurd… 🙁 dus de rest is nog even geheim 😉
Wybe Kor

Heyhoi!


Momenteel ben ik 22 lentes jong. Ik ben al vijf jaar mee geweest als begeleider voor zomerkamp Blierherne. Ook wordt dit mijn tweede keer mee op reünie. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd als chemisch fysisch analist. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding tot docent scheikunde. In mijn vrije tijd voetbal en kaats ik. Ik kijk er nu al ontzettend veel naar uit en hoop jullie te zien op de pier in Holwerd!!!

Elise

Hee hoi!

Ik ben Elise, 22 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als verpleegkundige in de kinderthuiszorg en het ziekenhuis. Mijn hobby's zijn muziek en podcasts luisteren, reizen, lezen en leuke dingen ondernemen! Komende zomer ga ik voor de tweede keer mee als leiding en zelf mocht ik de eerste vier edities van het zomerkamp mee als 'kampkindje' (ik kan dus uit eigen ervaring zeggen dat dit het allerleukste zomerkamp is!) We gaan er met zijn allen weer een ontzettend gezellige week van maken op Ameland en ik zie jullie graag in de aankomende zomervakantie op de pier van Holwerd. Tot dan!

Doeke

Heyhoi!

Mijn naam is Doeke en ik ga al een aantal jaren mee als begeleiding naar het zomerkamp Blierherne. Elk jaar ga ik graag naar Ameland omdat het er ontzettend mooi is en ik het ontzettend gezellig vind met de jeugd en begeleiding. Ik ben 24 jaar, woon in Hilaard en werk als leraar aardrijkskunde in Sneek. Ik kijk er naar uit jullie allemaal weer te ontmoeten op de pier van Holwerd. Tot dan!

Mirte

Hey!

Ik ben Mirte, 20 jaar jong en dit jaar voor de tweede keer mee als kampleiding. Ik woon in Reduzum en studeer International Business op de Hogeschool van Leeuwarden. In mijn vrij tijd doe ik vooral leuke dingen met mijn vrienden, ben ik op het kaats veld te vinden en wandel ik graag met de hond. Daarnaast houd ik ook van reizen. Zomerkamp Blierherne is het hoogte punt van mijn zomer en kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten! Tot op de pier van Holwerd!!

Sander

Hoi! Ik ben Sander, 26 jaar, woon in Doezum en ik ga alweer heel wat jaartjes mee met het Zomerkamp Blierherne. Ik ben nog student en heb eerder aardrijkskunde gestudeerd, waarna ik eventueel ook les mag geven op de middelbare school. Ik werk als bijbaantjes op dit moment zo nu en dan voor het Rode Kruis, als hovenier en als student-assistent, leuk afwisselend dus! In mijn vrije tijd kijk ik graag films, vind ik het leuk om met de hond te lopen en spreek ik graag af met vrienden. Het zomerkamp is natuurlijk altijd een van de hoogtepunten van het jaar, dus ik heb er nu alvast weer erg veel zin in. Ik zie je graag deze zomer op Ameland!   

Anne
Hoi!
 
Mijn naam is Anne, ik ben 22 jaar en ik kom uit Groningen. Ik heb vorig jaar mijn studie Internationale Betrekkingen in Groningen afgerond (is zo vaag als het klinkt), en ben nu een jaar op reis in Nieuw Zeeland en Australië. Volgend jaar begin ik aan een economie opleiding in Gent in België, maar eerst nog even een fantastische week op Ameland. Net zoals Elise ging ik ook ooit mee als kamp deelnemer, en nu weet ik inmiddels niet meer hoe vaak ik als leiding ben meegeweest. Ik blijf maar terug komen en dat is omdat het eigenlijk elk jaar gewoon ontzettend gezellig is! We gaan er vast weer een geweldige week van maken, en ik heb erg veel zin om jullie allemaal te zien op de pier van Holwerd! 
 
Tot dan!
De Geheime leiding die ook mee gaat

Wij gaan ook stiekem mee. Maar we zijn nog geheim...