Leiding

Hier zie je welke leiding meegaat met het zomerkamp van 2024…

Al heeft nog niet iedereen zijn verhaaltje ingestuurd… 🙁 dus de rest is nog even geheim 😉
Wybe Kor

Heyhoi!

Ik ben Wybe Kor en ik ben 23 jaar oud! Dit jaar wordt mijn zevende keer als begeleider mee op kamp. Ik heb 2 jaar de opleiding tot docent natuur- en scheikunde gedaan. Dus al je natuur- en scheikunde vragen kan je aan mij stellen! In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbal- of kaatsveld te vinden. Meestal door zelf te sporten, maar ook om keeperstraining te geven en om als leider mee te gaan bij een jeugdteam! Ook kunnen jullie mij altijd vragen voor een leuk spelletje! Ik heb nu al zin in het kamp en hopelijk zie ik jullie op de pier in Holwerd!
Mirte

Hey! 

Ik ben Mirte, 21 jaar jong en dit jaar voor de derde keer mee als kampleiding. Ik woon in Reduzum en studeer International Business op de Hogeschool van Leeuwarden. In mijn vrije tijd doe ik vooral leuke dingen met mijn vrienden, ben ik op het kaats veld te vinden en wandel ik graag met de hond. Daarnaast houd ik ook van reizen. Zomerkamp Blierherne is het hoogte punt van mijn zomer en kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten!

Tot op de pier van Holwerd!!

Janna

Heyhoi!

Mijn naam is Janna, 24 jaar oud, en ik werk als docent bij het Startcollege van Firda. Mijn hobby's zijn voetballen, spelletjes spelen, chillen en shoppen. Vroeger ben ik zelf ook een aantal keer mee geweest met het zomerkamp. Dit heb ik altijd als heel leuk ervaren! Het leukste van het zomerkamp vind ik dat je nieuwe mensen ontmoet, met wie je na het kamp nog steeds afspreekt. 

Dit is alweer mijn vijfde jaar dat ik, samen met de andere leiders, het geweldige zomerkamp mag organiseren. Ook dit jaar wordt het weer een week vol leuke activiteiten, zoals spellen spelen in het bos en op het strand! Je mag me altijd vragen of ik een spel met je wil spelen. Beverbende, Halli Galli of een potje trefbal, ik ben overal voor in, of het nou in de middag, laat in de avond of vroeg in de ochtend is. Het maakt mij niet uit!

 

Tot snel op de pier van Holwerd!Renske

Hi!

Ik ben Renske en ik ben 22 jaar oud. Dit jaar mag ik alweer voor de derde keer mee als kampleider bij zomerkamp Blierherne. Ik studeer de Pabo aan NHL Stenden in Leeuwarden en werk op een basisschool. Ik houd veel van spelletjes, sporten en andere actieve activiteiten. Dit jaar houd ik mij druk met de sociale media van het zomerkamp en zit ik in de activiteitenorganisatie. Heb jij nou een leuk idee voor het zomerkamp, laat het ons dan weten! Ik heb veel zin in het zomerkamp en zie jullie op de pier van Holwerd. 

Anne

Hoi!

Ik ben Anne, ik ben 23 jaar, en ga dit jaar al voor de 8ste keer mee als leiding bij Zomerkamp Blierherne. Ik ga aankomende september beginnen met een opleiding tot docent maatschappijwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen, en voordat ik echt voor de klas ga staan ben ik heel blij dat ik elke zomer mee mag als leiding op zomerkamp. Ik heb er super veel zin in, ik hoop jullie ook! Hopelijk tot op de pier bij Holwerd!

Elise

Ha goeie!

Ik ben Elise, 23 jaar en werkzaam als verpleegkundige in de kinderthuiszorg. Dit jaar mag ik alweer voor de derde keer mee als leiding met Zomerkamp Blierherne en ik kijk er weer enorm naar uit! In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij de paarden op de boerderij van mijn ouders, op reis, achter mijn drumstel en vind ik het reuze gezellig om af te spreken met vriendinnen. Mij kan je ook altijd vragen om samen een spelletje te spelen of te kletsen over muziek. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten op de pier van Holwert, tot snel!

De Geheime leiding die ook mee gaat

Wij gaan ook stiekem mee. Maar we maken ons later pas bekend...