Reünie

Eindelijk is het dan bijna zo ver! Van 24 februari tot 26 februari 2023 houden we weer een reünie op Blierherne. We gaan met zijn allen weer een weekend terug naar Ameland!

Het inschrijvingsformulier voor de reünie is geopend en sluit automatisch onderaan deze pagina op zondag 18 december 2022 om 23:59. Meld je snel aan!!

Algemene informatie reünie 2023

Huh? Een reünie?

Jazeker, door de coronapandemie kon de reünie steeds niet doorgaan, maar normaal organiseren we eens in de drie jaar een reünie! We hebben nu besloten dat het jaar van 2019 ook mee mag! Aangezien deze lichting de reünie in principe gemist heeft doordat we tijdens corona niets hebben kunnen organiseren.

Voor wie is de reünie?

De reünie is bedoeld voor iedereen die in de afgelopen vier jaar (2019, 2020, 2021, 2022) op een of meerdere zomerkampen van Zomerkamp Blierherne is meegeweest! Dat zijn dus ook alle deelnemers van afgelopen zomer! Er zijn geen leeftijdsgrenzen, iedereen kan zich aanmelden. Als het goed is krijgen de ouders van alle oud-deelnemers waar het om gaat via de e-mail een vanzelf een uitnodiging, maar je kan je hieronder (samen met je ouders) uiteraard gewoon aanmelden.

Wat gaan we doen?

De reünie is altijd dé manier om je ‘oude’ kampvrienden en leiding weer te zien! We zijn nog druk bezig het programma samen te stellen, maar je zult merken dat we onder andere veel vertrouwde dingen gaan doen om het zomerkamp gevoel weer even helemaal te herbeleven (maar dan nu in de winter). Natuurlijk horen daar spellen bij, een bezoek aan het bos en natuurlijk ook het strand. Het zal in ieder geval een weekend vol gezelligheid worden!

Vertrek en terugreis

We zullen op vrijdag 24 februari om 18:00 ’s avonds met de boot vertrekken richting Ameland. Op zondag zullen we op de boot van 14:00 stappen richting Holwerd.

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen €85,00 per persoon. Dat is een all-in prijs, inclusief boottickets.

Nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust even contact met ons op!

Wij hebben er alvast zin in! Meld je hieronder snel aan want vol=vol!