Reünie

Van 24 februari tot en met 26 februari 2023 hebben we na vier jaar eindelijk weer een geslaagde reünie gehouden op Blierherne!

De volgende driejaarlijkse reünie is in: 2026

Huh? Een reünie?

Jazeker, normaal organiseren we eens in de drie jaar een reünie in de winter! We gaan dan met zijn allen een weekend terug naar Ameland.

Voor wie is de reünie?

De reünie is bedoeld voor iedereen die in de drie jaar voorafgaand aan de reünie op een of meerdere zomerkampen van Zomerkamp Blierherne is meegeweest! Dat zijn dus ook alle deelnemers van de zomer ervoor! Er zijn geen leeftijdsgrenzen, iedereen kan zich aanmelden, je mag dus ook mee als je helaas al niet meer met het reguliere zomerkamp mee mag vanwege je leeftijd. Ook oud-kampleiders vragen we weer om mee te gaan! Veel bekende gezichten dus.

Als het goed is krijgen de ouders van alle oud-deelnemers waar het om gaat via de e-mail een vanzelf een uitnodiging, maar je kan je hieronder uiteraard gewoon aanmelden tegen die tijd.

Wat gaan we doen?

De reünie is altijd dé manier om je ‘oude’ kampvrienden en leiding weer te zien! Je zult merken dat we onder andere veel vertrouwde dingen gaan doen om het zomerkamp gevoel weer even helemaal te herbeleven (maar dan nu in de winter). Natuurlijk horen daar spellen bij, een bezoek aan het bos en natuurlijk ook het strand. Het zal in ieder geval een weekend vol gezelligheid worden!

Maar nog wel even geduld dus…